مواد لازم برای شکلات سفید با پسته و کشمش
- شکلات سفید خرد شده 500 گرم
- کشمش 1 پیمانه
- مغز پسته 1/2 پیمانه
طرز تهیه شکلات سفید با پسته و کشمش
- برای تهیه شکلات سفید با پسته و کشمش ابتدا کف یک سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید. شکلات سفید را به روش بن ماری یا با قرار دادن کاسه محتوی شکلات روی آب در حال جوش ذوب کنید.
- زمانی که شکلات کاملا آب شد. پسته و کشمش را داخل شکلات بریزید و مخلوط کنید. شکلات را داخل سینی و روی کاغذ روغنی بریزید. بطور یکنواخت پخش کنید. روی شکلات کمی پسته و کشمش برای تزیین بریزید. سینی را به مدت 2-3 ساعت ( یا یک شب) داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
- شکلات سفید را از یخچال خارج کنید و به قطعات دلخواه برش بزنید. اگر شکلات زیادی سفت شده نیم ساعت آن را در دمای محیط قرار دهید و بعد برش بزنید. در غیر این صورت ممکن است شکلات خرد شود و به شکل دلخواه درنیاید.
نکته کلیدی تهیه شکلات سفید با پسته و کشمش:
-در تهیه این خوراکی به دلخواه می توانید از پسته بو داده یا بو نداده استفاده کنید.
-اگر طعم ترشی را می پسندید، به جای کشمش می توانید از ذغال اخته خشک یا کرنبری خشک استفاده کنید.