مقایسه قهوه ریسترتو و لانگو با اسپرسو
اسپرسو، ریسترتو و لانگو سه روش مختلف استفاده از دستگاه اسپرسو برای عصارهگیری اس...
شکلات سفید با پسته
مواد لازم برای شکلات سفید با پسته و کشمش
شکلات سفید خرد شده 500 گرم
کش...
شکلات داغ شیر عسلی
مواد لازم برای شکلات داغ شیر عسلی
شیر کامل (بالای ۳ درصد چربی) 4 و ½ پیمانه...
طرز تهیه گاناش شکلاتی
مواد لازم برای سس گاناش شکلاتی
خامه 200 میلی لیتر
شکلات چیپسی یا شکلات...
فیلینگ شکلات
لذت بی نهایت با شکلات های لذیذ دست سازی که با انواع فیلینگ های خوش طعم و خاطره ا...
شکلات تلخ در 10 دقیقه بساز
طرز تهیه شکلات تلخ در 10 دقیقه
این شکلات خانگی فقط به 3 ماده اولیه نیاز دارد، ت...
کرمفیل شکلاتی و کاراملی
کرمفیل، نوعی کرم پرکاربرد در قنادی و نانوایی است که به عنوان مغز در انواع پای، ت...
طرز تهیه نوشیدنی سرد با قهوه
مواد لازم برای تهیه قهوه سرد
قهوه: بسته به سلیقه، از قهوه مورد علاقهتا...
طرز تهیه کارامل شکلاتی تلخ!
ساخت کارامل شکلاتی تلخ
تهیه کارامل های شکلاتی آسان هستند. بدون شکلات تلطیف کنند...
شکلات تلخ و لاغر شدن!
لاغری با مصرف شکلات تلخ
با وجود اینکه شکلات غذای شیرین و فرآوری شده است، شکلات ...
دسر بیسکویت و ژله
دسر بیسکویت و ژله
این دسر یکی از دسرهای زیبا و خوشمزهای است که میتوانید آن ر...
دسر هندوانه
دسر هندوانه
مواد لازم:
آب هندوانه ۲ پیمانه
- پودر ...